NyhederSe seneste nyt om begivenheder, events, opvisninger og konkurrencer

September 2020


Riley og Yasmin Løber sig til en 2. plads til K9 biathlon for alle!


5. oktober 2019


K9 Biathlon powered by ARION og VIRBAC.

Riley stiller op i 3 km eftermiddag.Danmarksmester 2022!


Riley, showets mindste hund, vandt ikke kun sin vægtklasse og division men var også den hund i blandt alle de deltagende som trak flest % til dagens første show (wheels on carpet) Til dagens andet show (rails) vandt hun også sin vægtklasse og division med hele 42,5 %

Den 13. august 2022 blev afholdt DM i weightpull. På dagen blev der afholdt to individuelle shows det første var wheels on carpet og det næste på rails. Dette betød, at man havde muligheden for at vinde to gange.

Desværre var Riley igen i år den eneste i sin vægtklasse under begge shows, hvilket gjorde det let at vinde selve danmarksmester titlen i den...
I år blev der dog også kåret en vinder i hver division (eksempelvis Light Weight Division (alle vægtklasser med hunde under 18,14 kg)), så her var der lidt mere konkurrence.


Til første show trak Riley 303 kg, hvilket er 33,50 gange sin egen vægt. Hun vandt her både sin division og og var oven ikøbet den hund i blandt alle deltagende til det første show den som trak sin egen vægt flest gange!

Til det andet show trak hun 385 kg, hvilket er 42,50 gange hendes egen vægt. Hun vandt her igen divisionen og var under 5 % fra igen at være den hund i blandt alle som trak sin egen vægt flest gange.


Vi er stolte og imponerede over, Rileys præstation i lørdags! 
Vi vil gerne takke alle vores sponsorer og samarbejdspartnere for støtten herop til! 9. juni 2019


Opvisning på Fyn hos adfærdscenter v/Camilla Stormont1.-2. juni 2019


Opvisning og stand sammen med DWK til Lilleskov slots hundedage.


Vi er startet op med HPM Dirty Paws Løbeklubben igen!


 Vi er ikke ''bare'' startet op i løbeklubben igen vi har også fået æren af, at overtage tovholderrollen i team Vejen! Det er SÅ lækkert, at være tilbage i løbetøjet igen og det er nogle fantastiske snuder og mennesker som løber med i teamet. Bor du i området nær Vejen så tøv ikke med, at kigge forbi til vores træning. -Der er altid plads til flere!

Træningerne bliver løbene oprettet som begivenheder i vores lokale facebookgruppe.Opvisning til Crazy dog days på Lilleskov Slot


 

Vi glæder os så meget til, at vise jer hvordan vi træner weightpull til vores opvisning den 29. maj 2022 på Lilleskov Slot i Give!

Udover, at se os kan du opleve RIGTIG meget andet! -se mere i begivenheden på facebook HER


Opvisning ved Hele Familiens Dyrlæge i Gråsten


 

Ses vi til jubilæum hos Hele Familiens Dyrlæge?

Vi glæder os i hvert fald til, at komme forbi og vise jer lidt af, hvad vi laver og samtidig fejrer vores yndlings dyrlæge og klinikker!


Familie-forøgelse og barsel


 

Den 21. juni blev Riley ''storesøster'' og hun har fra første dag været helt forelsket i det lille nye menneske.
De næste måneder vil der nok være lidt stille fra vores side da vi lige skal lande i den nye tilværelse. Træningen holder vi stadig ved lige og vi glæder os til, at være stærkt tilbage igen!

Ambassadør for K9 biathlon for alle!


 

Vi kan nu offentligøre, at vi er blevet ambassadører for Lilleskov Slots K9 biathlon for alle! Riley er ikke en langdistancehund og vi vil derfor have fokus på 3 km ruten, da det også vil være denne vi stiller op i.
Den 5. September går det løs på Vilhelmsborg og vi glæder os vildt meget!
Seneste indlæg på bloggen handler om K9 biathlon og du kan læse der HER.

Skal du også med? Der er begrænsede pladser så skynd dig ind og tilmelddig på www.sportstiming.dk

Nu som tovholder hos HPM Dirty Paws: Løbeklub for hund og ejer Kolding!


Et af denne sommers projekter er løbeklubben. Klubben er den første af sin slags i Danmark og  nåede på blot 2 måneder at åbne 16 lokalklubber rundt omkring i hele landet.
Alle kan være med uanset niveau og størrelse! Klubben har dog et sæt regler, som skal følges, hvis du vil træne med os  LÆS DEM HER. Løbeklubben har også tilknyttet et ekspertteam, som på baggrund af faglighed vil være behjælpelige med råd og vejledning.

26. maj 2019


Fremvisning af weightpull med Dansk Weightpull Klub til DKK's begynder DM25. august 2019


EWPL Danmarksmesterskab.

Riley stiller i klassen FunPull12.-13. juli 2019


Summer camp ved Fun4dogs i Ringsted.

Riley stiller op i klassen FunPull samt diciplinerne: long jump, dock diving og coast to coast.16. -17. marts 2019


Første EWPL show hos DWK.

Riley stiller op i klassen FunPull